De Stadsdriehoek in Rotterdam

Alles wat je zoekt.

Als je in Vitro woont, zit je in de Stadsdriehoek van Rotterdam en ligt alles aan je voeten. Je vindt Vitro aan de Glashaven, een straat in het Maritiem District – op steenworp afstand van de Nieuwe Maas. Zie het als een eiland waar je heerlijk kunt chillen en de bruisende stad kunt opzoeken wanneer je maar wil!

Studeren

Vitro is de ideale uitvalsbasis voor jou als student. Zit je op de Hogeschool Rotterdam? Dan vind je sommige leslocaties bijna voor de deur! Studeer je aan de Erasmus Universiteit, dan sta je na een kort ritje op de fiets, de deelscooter of met het OV zó op de campus.

Genieten

Voor een lekkere caffè latte wandel je in no time naar Harvest Coffee Brewers, of met een paar stappen extra zit je bij Hopper of Anne&Max. Een boodschapje haal je zó bij de Spar, direct onder Vitro. Etenstijd? Wat jij lekker vindt, zit in de buurt. Van vegan bij de Vegan Junkfood Bar tot oosters bij Bazar of Italiaans van Gusto.

Stappen

Dansen in de clubs? Shoppen in de Koopgoot? Tapas in de Markthal? Voor een dagje of avondje uit hoef je niet ver: binnen een paar minuten loop je in het levendige hart van Rotterdam. Maar ook voor uitjes buiten 010 zit je goed. Station Blaak zit op 8 minuten lopen. Daar vind je de bus, tram, metro en trein en sta je in verbinding met de Randstad en daarbuiten.