Shortstay & longstay studio’s

Welke studio past bij jou?
In Vitro kun je kiezen voor een shortstay-studio of longstay-studio. Het grootste verschil? Bij shortstay is de huurperiode gelijk aan 6 maanden. Kortere of langere periodes zijn helaas niet mogelijk. Tevens is het vanuit overheidsbepalingen niet mogelijk om nogmaals in Vitro te huren als je een shortstay studio hebt geleerd. Bij longstay huur minimaal 12 maanden. Bekijk de verschillen en ontdek welke studio het best bij jou past.
De verhuur van de longstay studio’s is gestart op 1 augustus 2022. Deze studio’s zijn inmiddels toegewezen. Je kunt nog steeds een studio bemachtigen in Vitro, want op dit moment worden de shortstay studio’s te huur aangeboden.
SHORTSTAY STUDIO’S

GEMEUBILEERD

De studio’s worden gemeubileerd opgeleverd. Dat betekent een volledig uitgeruste keuken en een stijlvolle woon-/slaapkamer met gezellig comfort en modern design. Je hoeft alleen nog je persoonlijke spullen in te pakken! Bekijk hier het interieurboek.

VASTE HUURPERIODE VAN 6 MAANDEN

Je huurt deze studio voor een vaste huurperiode van 6 maanden. Dat is ideaal als je bijvoorbeeld een exchange student bent, maar uiteraard ook als je nieuw in de stad bent en liever eerst even wil aarden.

VERDIEPINGEN

De shortstay studio’s zitten op de verdiepingen 1 t/m 5.

BUITENRUIMTE

Enkele shortstay studio’s hebben een dakterras van 16 m2 of een balkon. Wil je weten welke?

NUTSVOORZIENINGEN

Geen zorgen. Water, elektra en internet zijn centraal geregeld en worden gemeenschappelijk aangeboden door de verhuurder. Voor deze studio betaal je een all-in prijs. Wat houdt dit precies in en wat kun je daarvoor verwachten? Bekijk hier de specificaties.

BERGINGEN

Elke studio beschikt over een privéberging in de kelder van het gebouw.

WASRUIMTE

Kleine wasjes, grote wasjes. Maak gebruik van wasmachines en drogers in de Miele Landry Boutique.

LONGSTAY STUDIO’S​​

GESTOFFEERD

De studio’s worden gestoffeerd opgeleverd. Dat betekent dat ze zijn voorzien van een PVC-vloer, afgewerkte wanden en gordijnen. Daarnaast is de keuken uitgerust met een koelkast met vriesvak, inductiekookplaat, combimagnetron, afzuigkap en een spoelbak. De rest kun je zelf naar eigen smaak inrichten!

MINIMALE HUURPERIODE VAN 12 MAANDEN

Als je wil, kun je deze studio tijdens je hele studie huren. Er geldt een minimale huurtermijn van 12 maanden. Zo weet je waar je aan toe bent en hoef je je naast je drukke studie niet druk te maken over je huisvesting. Lekker!

VERDIEPINGEN

De longstay studio’s zijn gelegen op de verdiepingen 6 t/m 8.

BUITENRUIMTE

Op elke verdieping zitten enkele longstay studio’s met een balkon. Wil je weten welke?

NUTSVOORZIENINGEN

Als huurder moet je zelf water, elektra en warmte aanvragen. Internet is centraal geregeld en wordt gemeenschappelijk aangeboden door de verhuurder.

BERGINGEN

Elke studio beschikt over een privéberging in de kelder van het gebouw.

WASRUIMTE

Kleine wasjes, grote wasjes. Maak gebruik van wasmachines en drogers in de Miele Landry Boutique.

Keuze gemaakt? Waar je ook voor kiest; je kunt altijd gebruik maken van het gemeenschappelijke dakterras en de wasbar met professionele was- en droogmachines.