Welke studio past bij jou?

Huur jij binnenkort een studio in Vitro? Hieronder vind je de details terug wat je kunt verwachten. De studio’s op de 6t/m 8e verdieping zijn al verhuurd en worden al bewoond door studenten.

DE KENMERKEN​​

GESTOFFEERD

De studio’s worden gedeeltelijk gestoffeerd opgeleverd. Dat betekent dat ze zijn voorzien van een PVC-vloer en raambekleding, exclusief lampen. Daarnaast is de keuken uitgerust met een koelkast met vriesvak, inductiekookplaat, combimagnetron, afzuigkap en een spoelbak. De rest kun je zelf naar eigen smaak inrichten!

MINIMALE HUURPERIODE VAN 12 MAANDEN

Als je wil, kun je deze studio tijdens je hele studie huren. Er geldt een minimale huurtermijn van 12 maanden. Zo weet je waar je aan toe bent en hoef je je naast je drukke studie niet druk te maken over je huisvesting. Lekker!

VERDIEPINGEN

De beschikbare studio’s zijn gelegen op de verdiepingen 1 t/m 5. De studio’s op de overige verdiepingen zijn reeds verhuurd.

BUITENRUIMTE

Enkele studio’s hebben een dakterras van 16 m2 of een balkon. Wil je weten welke? Dat kun je terugvinden in de woningzoeker.

NUTSVOORZIENINGEN

Als huurder moet je zelf water, elektra en warmte aanvragen. Internet is centraal geregeld en wordt gemeenschappelijk aangeboden door de verhuurder.

BERGINGEN

Elke studio beschikt over een privéberging in de kelder van het gebouw.

WASRUIMTE

Kleine wasjes, grote wasjes. Maak gebruik van wasmachines en drogers in de Miele Laundry Boutique.

Keuze gemaakt? Waar je ook voor kiest; je kunt altijd gebruik maken van het gemeenschappelijke dakterras en de wasbar met professionele was- en droogmachines.