Verhuurproces

Zo werkt het.
Van inschrijven tot intrekken in Vitro. Bekijk het verhuurproces in 4 stappen en bereid je voor op wonen in je eigen studio in 010.

Inschrijving

De inschrijfronde voor de surprising studio’s is inmiddels gesloten en alle studio’s zijn toegewezen. Inschrijvingen die na 6 april 2023 zijn ontvangen zullen niet meer beoordeeld worden.

Bekijk het aanbod!

Toewijzing

Vanaf 6 april zal de makelaar binnen een aantal weken de kandidaten die voldoen aan de inschrijvingscriteria toewijzen aan een studio. Hopelijk ben jij één van de gelukkigen!

Verificatie

Wij beoordelen het dossier van jou en je eventuele borgsteller. Als je DigID hebt, zullen de meeste gegevens automatisch via overheidsbronnen worden gecontroleerd met hulp van Ockto. Heb je (nog) geen DigID, dan vragen we je om meer gegevens handmatig aan te leveren. Kijk hier voor meer informatie, of ga naar de FAQ.

Afronding

Is jouw dossier compleet? Dan kijken we die na en gaan we de afrondende fase in. We stellen jouw huurovereenkomst en eventuele borgstelling op. De borg en eerste maand huur dien je daarna te voldoen. Gelukt? Dan volgt de oplevering, waarbij wij een duidelijk inspectierapport opmaken over de staat van de studio. Met de oplevering kun jij je inschrijven in jouw nieuwe woning, waarna Rotterdam letterlijk aan je voeten ligt! De prognose voor de oplevering is de tweede helft van juni 2023.

Ockto

Om op een veilige en betrouwbare manier in aanmerking te kunnen komen voor je toegewezen studio van Vitro, willen we graag je (persoons)gegevens verifiëren via Ockto.
Ockto is een applicatie op je telefoon om dit veilig en snel te doen. Ockto is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en staat onder toezicht van De Nederlandse Bank. Ockto voldoet aan de hoogste security eisen en is ISO27001 gecertificeerd.

 

Via deze flyer willen we je graag informeren over het gebruik van Ockto. Lees de flyer zorgvuldig en doorloop het stappenplan op de flyer om je inschrijving compleet te maken. Met Ockto kunnen we jouw privacy beter waarborgen en ben je zelf in controle over de verstuurde gegevens. Niemand anders dan jij hebt inzicht in de gegevens die op je telefoon staan opgeslagen.

 

Het compleet maken van je inschrijving via Ockto vindt plaats na toewijzing van een studio en is een verplicht onderdeel. Voor nu vragen we je alvast te controleren of je beschikt over je inloggegevens van DigiD. Het is niet mogelijk om in te loggen met de DigiD app. Je moet dus in het bezit zijn van gebruikersnaam en wachtwoord.

 

Kijk op https://www.digid.nl/inlogmethodes/sms-controle/ om te controleren of de sms-verificatie aanstaat. Op deze site van DigiD kan je met de grote oranje button inloggen en het verifiëren per sms aanzetten.

OCKTO INTRODUCTIE VIDEO

Een bewijs van jouw studio inschrijving dien je handmatig aan te leveren. Beschik je (nog) niet over DigID, dienen meer gegevens handmatig te worden aangeleverd. Ga naar de FAQ voor meer informatie.